NEDLADDNING AV GRAFISK MANUAL OCH LOGOTYPER

På den här sidan kan du ladda ner vår grafiska profil och samtliga bolags logotyper. Behöver du ytterligare material eller har frågor kring användningen av materialet, kontakta: torbjorn.gustafsson@micropower.se   

Rekommendation för användning av våra logotyper

I första hand ska logotypen användas med devis. Ska den presenteras så litet att devisen inte syns, använd den utan devis. Om logotypen är för bred använd den som är uppmärkt med “Sportlogo” där logotypen är på två rader.  

Användning av olika filtyper

EPS / PMS
Perfekt att använda vid tryck av visitkort eller skicka som underlag vid ex. tryck på kläder eller liknande. Överallt där bara logon ska tryckas i 1-färg.
 
EPS / CMYK
Till alla tryck för broschyrmaterial eller där logon figurerar med bilder eller andra element där vi trycker i 4-färger.
 
EPS / Svart el. Vit
Även dessa är gjorda för bruk av 1-färgstryck. Fungerar att skicka till profilleverantörer tillsammans med ert PMS-nummer.
 
JPG / PNG
Lämplig att använda ihop med word eller digital media. Skillnaden på JPG och PNG är att PNG är med transparent bakgrund. Det innebär att ni kan lägga logon på en bild eller färgplatta i en PPT-fil eller så.