Årets länskandidat till Guldklubban 2019

Den 8 oktober tillkännagav Styrelseakademien Sydost nomineringen som kandidat till Guldklubban 2019. Detta året nominerades Micropower ED Marketing ABs styrelseordförande Thomas Svensson tillika grundare av Micropower Group.

“Syftet med utmärkelsen Guldklubban är att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll genom att lyfta fram goda exempel på hur den har utövats i praktiken” skriver Styrelseakademien.

 

Styrelseakademien Sydost träffades tisdagen den 8 oktober hos Micropower Group i Växjö för att tillkännage deras länskandidat som har möjlighet att vinna utmärkelsen Guldklubban 2019. Kandidaten för 2019 blev Thomas Svensson – styrelseordförande för Micropower ED Marketing AB. 

 

Motiveringen löd “denna ordförande skapar stor entusiasm och positiv anda i styrelsen genom sin passion för bolaget och teknikutvecklingsfrågor. Styrelsearbetet leds på ett vant och professionellt sätt. Alla kommer till tals och får gärna komma med välgrundade nya förslag. Ordförande själv har stor förmåga att med sin kunskap och intuition inse vilka innovationer som kan attrahera marknaden. Vår ordförande har varit drivande i framgångsrika tillväxtstrategier som gjort bolaget till topp i världen på sin marknad”. 

 

Än en gång – stort grattis, Thomas!