NY MODERN DISPLAY FÖR 3KW BATTERILADDARE

Access 30- och Lion 30-serien av batteriladdare från Micropower Group har uppgraderats med en ny display, vilket gör batteriladdarna mer effektiva och lättare att använda.

 

Access 30 och Lion 30 serierna från Micropower Group har uppgraderats med display. Med den nya displayen och knappsatsen blir det enklare för operatörer att navigera, installera och konfigurera i fältet när det behövs. Batteriladdarna är utrustade med NFC-taggar och fullt kompatibla med GET fleet management system från Micropower, vilket möjliggör interaktiv felsökning och anslutning till molnet. Firmware är samma som andra Access- och Lionmodeller, vilket gör användargränssnittet känt för operatörer av Micropowerprodukter.

 

Batteriladdarna Access 30 och Lion 30 har kapacitet mellan 1,1 kW och 3kW och kommer att vara ett tillägg till befintliga 30-modeller utan display. Access 30 och Lion 30 med display är 1-fasladdare och har en primärspänning på 220-240VAC, sekundärspänning 24V och 48V. Batteriladdare är perfekta att fungera som stationära eller som ombordladdare i flera industriella applikationer, t.ex. inom fordonsindustrin som ombordladdare i mindre elektriska lastbilar. Batteriladdarna är certifierade enligt CE-standarder.

 

Standard utförandet av Access och Lion med display har ett IP20-skydd men kan utan display levereras med en IP66-kapsling som är lämplig för tuffa och krävande miljöer.

 

För mer information om Access 30 eller Lion 30 (för Li-ion-batterier) batteriladdare, kontakta din lokala försäljningsavdelning eller sales@micropower.se.