MICROPOWER SC BATTERILADDARE ÄR HÄR!

Nästa generationens industriella batteriladdare från Micropower Group är här. De första medlemmarna i det nya Micropower SC-sortimentet av batteriladdare, SC8 och SC13, lanseras idag.

Micropower Groups nya generation batteriladdare, det lättanvända och GET-kompatibla Micropower SC, sätter en ny standard för industriella batteriladdare från Micropower.

 

De första två batteriladdarna från Micropower SC, SC8-LI-CAN och SC13-LI-CAN, är utrustade med CAN-bussgränssnitt, kompatibla med Micropowers GET fleet management system, och har en användarvänlig lösning för snabb montering och anslutning av kablar.

 

På frontluckan visar en LED-panel laddningstillståndet (state of charge), vilket gör den intuitiv och enkel att använda för operatörer. Micropower SC är avsedd för stationära batteriladdningsapplikationer och kan användas för både batteriladdning av Litium-jon-batterier (SC8-LI, SC8-LI-CAN, SC13-LI, SC13-LI-CAN) samt laddning av bly-syra-batterier (SC8 och SC13).

 

”Micropower SC representerar den första generationen av nya Micropower-laddare som har utrustats med molnanslutning som standard. Vi är mycket glada över att kunna lansera nya Micropower SC idag och vi är också stolta över att introducera den nya industriella designen från Micropower som gör att våra produkter sticker ut med ett professionellt utseende och tydlig användarvänlighet” säger Torbjörn Gustafsson, VD för Micropower Group.

 

Micropower SC8 800W 24V/30A och SC13 1300W 24V/45A batteriladdare lanseras idag. Både Micropower SC8 och SC13 är tillgängliga för beställningar 1 mars och första leveranserna är planerade till 1 april.

 

Hela sortimentet av nya Micropower SC industriella batteriladdare kommer så småningom att täcka effektområdet från 800-3200W. Micropower SC-sortimentet kan kombineras med Micropowers modulära Litiumjon BRIX-batterier och GET fleet management system för att skapa en komplett batterisystemlösning.

 

För mer information om nästa generation batteriladdare från Micropower Group och Micropower SC, kontakta din lokala distributör eller skicka ett e-postmeddelande till sales@micropower.se.