Micropower Group: Uppdatering COVID-19

Micropower Group är i full drift och vår leveransförmåga är normal. Klicka på länken för att läsa hela uttalandet från Torbjörn Gustafsson, VD för Micropower Group.

Micropower Group följer noga den nuvarande situationen med Coronaviruset (COVID-19). För oss är säkerheten och hälsan hos våra kunder, partners, anställda och deras familjer av största vikt och har därför vår högsta prioritet.

Vi kommer att övervaka och följa riktlinjerna och rekommendationerna från myndigheterna i de länder vi är verksamma. Vi har redan satt flera strategier i drift för att minimera risken av spridning och för att minimera påverkan på vår verksamhet. Som exempel har vi stoppat alla internationella och nationella resor samt personliga möten med externa parter.

Vårt fokus är att fortsätta att förse våra kunder med våra produkter och system för batteriladdning och Li-jon-batterier, samt att ge full service och support. Vi är glada att kunna säga att alla våra produktionsenheter är fullt operativa och vi levererar med normala ledtider. Vi har ett gott lager av råvaror och är i nära kontakt med våra underleverantörer för att säkerställa inkommande leveranser.

Situationen är mycket svår att förutspå, men vi är hoppfulla. Hela teamet hos Micropower kommer att göra vårt bästa för att stödja våra kunder, leverantörer och partners genom detta. Även om vi inte kan mötas ansikte mot ansikte är vårt team redo på Skype/Teams, e-post eller telefon.

Tveka inte att kontakta oss för frågor.

Med vänliga hälsningar,

Torbjörn Gustafsson

VD Micropower Group