Aktuella tjänster

SQA ENGINEER

Vi söker en självgående och strukturerad Supplier Quality Engineer (SQA)

 

Du erbjuds en tjänst med stora möjligheter att bygga nya rutiner och processer inom området. Ditt närmsta team kommer bestå av kvalitet och inköp för att tillsammans skapa en kvalitetssäker produktkedja i världsklass. Är du insatt i ISO9001/ ISO14001 och IATF16949 och PPAP så tveka inte att söka tjänsten.

 

Vi tror du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen med några års yrkeserfarenhet.

Läs mer och sök tjänsten

SQA ENGINEER
För mer information och för att söka tjänsten gå in på www.prosearch.se och gå vidare till aktuella uppdrag.

ACCOUNT MANAGER/ AFFÄRSUTVECKLARE

Till SM Power – en del av Micropower Group – söker vi nu en erfaren säljare som ska jobba med strategisk projektförsäljning.

 

Du kommer arbeta självständig med hela säljcykeln dvs försäljningsplanering, bokning och genomförande av kundmöten och kundaktiviteter. Fullt budgetansvar samt ansvar för kundförhandlingar och offertarbete. 

Hos dina kunder kommer du bland annat träffa Produktchefer, R&D chefer och Inköpare. Internt kommer du ha stöd av en gedigen skara experter och utvecklare.

 

Vi ser att du har en teknisk utbildning i botten med erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B. Vi vill att du har erfarenhet inom kraftelektronik och internationell försäljningserfarenhet är meriterande.

Läs mer och sök tjänsten

ACCOUNT MANAGER/ AFFÄRSUTVECKLARE
För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar.

Produktionstekniker inom provning och mjukvara

Till avdelningen för produktionsteknik söker Micropower nu en Produktionstekniker som ska ta fram testmetoder för såväl mjukvara som hårdvara.

 

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har relevant utbildning inom exempelvis elektronik eller liknande, alternativt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom passande område (elektronik, provning, produktionsteknik eller liknande). Du har goda kunskaper inom LabVIEW, Teststand, SQL och Access.

 

Detta är tjänsten för dig som vill bli en viktig spelare i Micropowers fortsatta utveckling. Ta chansen att växa inom ditt intresseområde i ett bolag som satsar stort i regionen och på att utveckla mer miljövänliga produkter.

 

 

Läs mer och sök tjänsten

Produktionstekniker inom provning och mjukvara
Vid frågor om tjänsten och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.inpeople.se och gå vidare till aktuell rekrytering.

Vi söker alltid nya engagerade medarbetare!

Skicka in din ansökan till vår HR-avdelning nedan.