Aktuella tjänster

Systemingenjör

– Växjö –

Micropower expanderar kraftigt och vi söker nu en systemingenjör med fokus på kundanpassning av produkter och system. Micropower utvecklar avancerad utrustning för industriella batterier och batteriladdning, främst till lager- och transportindustrin men även till industriella fordon. Som systemingenjör arbetar du med utveckling och anpassningar inom hårdvara och mjukvara, vilket innebär varierande nivå av innovation och problemlösning, där olika teknikverktyg och kollegors detaljkunskaper nyttjas. Applikationsavdelningen är ett engagerat gäng med stor teknikbredd och i denna roll behöver vi dig som brinner för att lösa kundspecifika önskemål.

Läs mer och sök tjänsten

Systemingenjör
 

Projektledare Produktionsutveckling Batteri

– Växjö –

Micropower expanderar kraftigt och vi söker en projektledare för produkt- och produktionsutveckling för det allra senaste inom batteriteknologi! Micropower utvecklar avancerad utrustning för industriella batterier och batteriladdning, främst till lager- och transportindustrin men även till industriella fordon. På Nylandavägen finns en helt ny, modern och skalbar fabrik med hög automationsgrad – här kan man växa och utvecklas för att möta en planerad stark tillväxt. För att uppnå detta kommer man successivt att addera nya spännande automationslösningar och bygga ut när så behövs!

Läs mer och sök tjänsten

Projektledare Produktionsutveckling Batteri
 

Projektledare Produktionsutveckling Laddare

– Växjö –

Micropower expanderar kraftigt och vi söker en projektledare inom produktionsutveckling med fokus på batteriladdning och kraftförsörjning! Micropower utvecklar avancerad utrustning för industriella batterier och batteriladdning, främst till lager- och transportindustrin men även till industriella fordon. På Idavägen har Micropower en fabrik med bredd inom laddare och kraftenheter, Här finns en stor variation av montageplatser, maskiner och testutrustningar för både elektronik och mekanik där man successivt inför automation för att utvecklas och skapa kapacitet för att möta en planerad stark tillväxt.

Läs mer och sök tjänsten

Projektledare Produktionsutveckling Laddare
 

Service- och Supporttekniker

– Växjö – 

 

Micropower söker nu en service- och supporttekniker för kundsupport av batteriladdare, batterier och systemlösningar. Micropower utvecklar avancerad utrustning för industriella batterier och batteriladdning, främst till lager- och transportindustrin men även till industriella fordon. Med en kontinuerligt ökade efterfrågan befinner Micropower sig i en spännande expansionsfas.

Läs mer och sök tjänsten

Service- och Supporttekniker
 

Produktionscontroller

– Växjö –

 

Micropower Group befinner sig i stark tillväxt och stärker nu ytterligare sin marknadsledande position genom att rekrytera en Produktionscontroller. Vi söker dig som vill vara med och utveckla ekonomistyrningen med fokus på Produktion.Rollen som Produktionscontroller är utvecklingsinriktad vilket innebär att man tillsammans med CFO kommer utveckla rutiner för prognoser och prognosuppföljning, samt att samarbete med våra produktionsenheter utveckla vår kalkylmodell. Rollen är på koncernnivå vilket medför ansvar att homogenisera arbetssätten mellan produktionssajterna.

Läs mer och sök tjänsten

Produktionscontroller
 

Produktionsutveckling - Global Projektledare inom Produktion

 – Växjö –

 

Micropower Group befinner sig i stark tillväxt och stärker nu ytterligare sin marknadsledande position, genom att rekrytera en ansvarig för global Produktionsutveckling. Vi söker dig som vill vara med och säkerställa en framtida produktion i världsklass. 

I rollen som Produktionsutvecklingsansvarig får du ett globalt ansvar för att våra produktionsenheter i Växjö och i Salo, Finland, som ligger i framkant vad gäller automatisering, digitalisering, DFM, Lean etc. Rollen som ansvarig för Produktionsutveckling är på strategisk nivå som bl a inkluderar ansvar för större investeringsprojekt och som projektledare säkerställa industrialisering vid produktutvecklingsprojekt samt genomföra större förbättringsprojekt.  

Läs mer och sök tjänsten

Produktionsutveckling - Global Projektledare inom Produktion
 

Teamledare Operativt Inköp

– Växjö –

 

Micropower expanderar kraftigt och vi söker nu en teknikintresserad operativ inköpare med
ledaregenskaper. Micropower utvecklar avancerad utrustning för industriella batterier och
batteriladdning, främst till lager- och transportindustrin men även till industriella fordon. Du får en central roll att, tillsammans med inköpschefen, leda och vidareutveckla företagets operativa inköpsarbete.

Läs mer och sök tjänsten

Teamledare Operativt Inköp
 

Product Manager

– Växjö/ Göteborg –

 

Nu söker Micropower en Produktchef för Batterier. Det är en helt ny tjänst, med placering i Växjö alternativt Göteborg, med spännande utmaningar. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

Vi söker dig med relevant civilingenjörsutbildning och en arbetslivserfarenhet innebärande kunskap och erfarenhet av produktområdet, Litiumjon batterier. Vi tror att rätt person har både en gedigen teknisk kunskap kombinerat med en mera kommersiell. Du kanske idag arbetar som Produktchef eller någon liknande roll. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Läs mer och sök tjänsten

Product Manager
 

Test Engineer

– Göteborg –

 

I rollen som testingenjör på Micropower Group ingår du i en systemgrupp som testar och verifierar samtliga komponenter i Micropowers batterisystem. Din huvudsakliga uppgift är att testa och verifiera funktionen i mjukvaran för dessa system. Testningen utförs på såväl komponent- som systemnivå genom manuella och automatiserade tester.

 

Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du nyfiken och motiveras av att driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att testa på nya tillvägagångssätt och lära dig nya saker. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team och det är därför viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Slutligen så tror vi att du även trivs med att hålla ett högt tempo.

Läs mer och sök tjänsten

Test Engineer
 

Mechanical Design Engineer

– Göteborg – 

 

I rollen som mekanikkonstruktör hos Micropower Group har du ett helhetsansvar från idé och konceptutveckling till industrialisering och arbete med ständiga förbättringar av företagets Litiumjonbatterier.

 

Eftersom du konstruerar mot högvolymsproduktion behöver dina konstruktioner möta krav på kostnad, prestanda och tillförlitlighet. Konstruktionsarbetet sker i Inventor. Till dina uppgifter hör även att samarbeta med komponentleverantörer samt att ge support till produktionen i Växjö. Rollen uppmanar till innovativa idéer och kreativitet, men det behöver finnas en genomgående struktur och dokumentation i ditt arbete.

Läs mer och sök tjänsten

Mechanical Design Engineer
 

Sales Manager

– Växjö-

 

Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas vilket innebär behov av ytterligare en säljare. Vi söker därför en driven affärskvinna/affärsman med några års erfarenhet av försäljning B2B. Det handlar om teknisk och kommersiell försäljning av avancerad utrustning i en internationell miljö.

 

Att utveckla långsiktiga relationer med kunder och partners blir centralt, men även att vara del i att vidareutveckla affärsområdets säljstrategier och arbetssätt.

Läs mer och sök tjänsten

Sales Manager
 

Montörer

-Växjö-

 

Micropower växer och söker nu nya nyckelspelare till produktionen i Växjö. I rollen som montör består arbetsuppgifterna av montering av batteriladdare till olika branscher. Micropower levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar och arbetet karaktäriseras av uthållighet och precision. Tjänsten är långsiktig och förväntas starta omgående. 

 

Micropower är ett bolag med stark tillväxt och hållbarhetstänk som satsar på produkter som skapar en bättre framtid för oss alla. De har en stark lokal förankring och storsatsar i Växjö, ta chansen att bli en del av denna resa!

Läs mer och sök tjänsten

Montörer
 

Montörer Brix

-Växjö-

 

Micropower växer och söker nu nya nyckelspelare till produktionen i Växjö. Micropower levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar och arbetet karaktäriseras av uthållighet och precision.

 

Tjänsten är långsiktig och förväntas starta omgående. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag – fredag. Det är meriterande om du har möjlighet att även arbeta kvällstid då arbetstiderna kan komma att variera. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion.

 

Läs mer och sök tjänsten

Montörer Brix
 

Operatörer

– Växjö –

 

Vi söker nu operatörer till vår automatiserade produktionslina som tillverkar batterimoduler
– Du ser till att automationslinan laddas med material och att material finns tillgängligt på respektive station
– Ställer om linan för tillverkning av olika modeller
– Programmerar och styr de olika automatiserade stegen via interfacet som är i PLC-miljö
– Utföra felsökning, åtgärda driftstopp och utföra enklare schemalagt underhåll

Vi är intresserade av dig som har tidigare yrkeslivserfarenhet av att arbeta i automatiserade produktionslinor-/maskiner och ser gärna att du besitter kunskap inom styr- och reglerteknik, robotar eller CNC-styrd utrustning.

Läs mer och sök tjänsten

Operatörer
 

Testutvecklare

– Stockholm – 

 

Har du en teknisk högskoleingenjörsutbildning med inriktning elektronik samt erfarenhet inom utveckling och testning av elektronik med inbyggd mjukvara. Har du även arbetat med testning av såväl hård- som mjukvara samt har erfarenhet av automatiserad testsystem. Läs mer om denna tjänst.

 

Du får en central roll i kvalitetssäkringen av våra kundspecifka lösningar både när det gäller utvecklingsfasen samt i industrialiseringsfasen. Den senare innebär täta kontakter med såväl vårt Hong Kong kontor som tillverkningen hos samarbetspartners i Kina.

Läs mer och sök tjänsten

Testutvecklare
 

Vi söker alltid nya engagerade medarbetare!

Skicka in din ansökan till vår HR-avdelning nedan.