Aktuella tjänster

Global Projektledare Produktutvecklingsprojekt

– Växjö eller Göteborg –

 

Projektledaren är ansvarig från specifikation, utveckling, via prototypframtagande, testning och verifieringen tills produkten är i volymproduktion. I projekten ingår specialister från olika kompetensområden exempelvis teknikutveckling, inköp, produktion, marknad och kvalitet.

 

Vi tror att rätt person har en teknisk högskoleutbildning samt ett antal års erfarenhet som Projektledare av teknikutvecklingsprojekt. Har du dessutom arbetat utifrån tydliga projektmodeller inkluderat produktionssättning så är du den vi söker.

Läs mer och sök tjänsten

Global Projektledare Produktutvecklingsprojekt
 

Testutvecklare

– Stockholm – 

 

Har du en teknisk högskoleingenjörsutbildning med inriktning elektronik samt erfarenhet inom utveckling och testning av elektronik med inbyggd mjukvara. Har du även arbetat med testning av såväl hård- som mjukvara samt har erfarenhet av automatiserad testsystem. Läs mer om denna tjänst.

 

Du får en central roll i kvalitetssäkringen av våra kundspecifka lösningar både när det gäller utvecklingsfasen samt i industrialiseringsfasen. Den senare innebär täta kontakter med såväl vårt Hong Kong kontor som tillverkningen hos samarbetspartners i Kina.

Läs mer och sök tjänsten

Testutvecklare
 

Operatörer

– Växjö –

 

Vi söker nu operatörer till vår automatiserade produktionslina som tillverkar batterimoduler
– Du ser till att automationslinan laddas med material och att material finns tillgängligt på respektive station
– Ställer om linan för tillverkning av olika modeller
– Programmerar och styr de olika automatiserade stegen via interfacet som är i PLC-miljö
– Utföra felsökning, åtgärda driftstopp och utföra enklare schemalagt underhåll

Vi är intresserade av dig som har tidigare yrkeslivserfarenhet av att arbeta i automatiserade produktionslinor-/maskiner och ser gärna att du besitter kunskap inom styr- och reglerteknik, robotar eller CNC-styrd utrustning.

Läs mer och sök tjänsten

Operatörer
 

Montörer Brix

-Växjö-

 

Micropower växer och söker nu nya nyckelspelare till produktionen i Växjö. Micropower levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar och arbetet karaktäriseras av uthållighet och precision.

 

Tjänsten är långsiktig och förväntas starta omgående. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag – fredag. Det är meriterande om du har möjlighet att även arbeta kvällstid då arbetstiderna kan komma att variera. Arbetet sker i team och som ny medarbetare kan du förvänta dig en väl planerad introduktion.

 

Läs mer och sök tjänsten

Montörer Brix
 

Montörer

-Växjö-

 

Micropower växer och söker nu nya nyckelspelare till produktionen i Växjö. I rollen som montör består arbetsuppgifterna av montering av batteriladdare till olika branscher. Micropower levererar såväl standardprodukter som kundspecifika ordrar och arbetet karaktäriseras av uthållighet och precision. Tjänsten är långsiktig och förväntas starta omgående. 

 

Micropower är ett bolag med stark tillväxt och hållbarhetstänk som satsar på produkter som skapar en bättre framtid för oss alla. De har en stark lokal förankring och storsatsar i Växjö, ta chansen att bli en del av denna resa!

Läs mer och sök tjänsten

Montörer
 

Sales Manager

– Växjö-

 

Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas vilket innebär behov av ytterligare en säljare. Vi söker därför en driven affärskvinna/affärsman med några års erfarenhet av försäljning B2B. Det handlar om teknisk och kommersiell försäljning av avancerad utrustning i en internationell miljö.

 

Att utveckla långsiktiga relationer med kunder och partners blir centralt, men även att vara del i att vidareutveckla affärsområdets säljstrategier och arbetssätt.

Läs mer och sök tjänsten

Sales Manager
 

Vi söker alltid nya engagerade medarbetare!

Skicka in din ansökan till vår HR-avdelning nedan.