SM Power

Förverkligar, förvaltar och tillverkar lösningar till Era kraftbehov

SM Power konstruerar och tillverkar skräddarsydda strömförsörjningsprodukter och laddare för en rad olika branscher. Företaget är specialiserat på egen design av switchade kraftprodukter inom AC/DC och DC/DC som utvecklas i nära samarbete med kunderna.

Om Företaget

Under de senaste 25 åren har SM Power utvecklat mer än 400 produkter och levererat miljontals enheter inom strömförsörjning och batteriladdning till våra kunder och partners. Vår styrka ligger i att kombinera innovationskraft med produktförvaltning där vi tar ett totalägarskap under hela produkslivcykeln. Vi ligger i framkanten när det gäller såväl konstruktion som inom byggsätt och inom våra specialistområden stretchar vi gränserna på vad som går att realisera både prestandamässigt och kostnadsmässigt inom såväl strömförsörjning som batteriladdning. Våra lösningar är noggrant utformade och anpassade efter våra kunders behov och verksamheter och har utvecklats i nära samarbete med kunden. Med vår kunskap och långa erfarenhet av att konstruera och tillverka skräddarsydda lösningar har vi hjälpt våra samarbetspartner inom breda användningsområden som t.ex industri, telekommunikation, transport, medicin, marin och försvar. När standardlösningar inte räcker till förverkligar vi en unik lösning på kraftbehoven:

  • SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR – Strömförsörjning, laddningsteknik och ägarskap för hela produktlivscykeln med design och tillverkning
  • KRÄVANDE APPLIKATIONER – Utveckling och tillverkning av standardlösningar såväl som kundanpassade lösningar
  • LEDANDE TEKNIKPLATTFORMAR – Strömförsörjning och laddare som möter komplexa krav på prestanda och driftsäkerhet

Våra kunder har högt ställda krav på våra processer för kvalitetssäkring, utveckling och produktion. Vi är van att leverera projekt med såväl små som stora volymer (projekt med mer än >50K enheter/år). Genom att kombinera svensk konstruktionsmetodik med asiatisk produktion tar vi fram det bästa av båda världarna.

 
Svensk konstruktion och produktförvaltning med asiatisk produktion vilket ger en unik mix av kostnadseffektivt, innovation och produktstabilitet

Marknadssegment

SM Power konstruerar och förvaltar produkter inom Micropower Gruppens samtliga marknadssegment. Våra beprövade plattformar erbjuder vi som startpunkt för att snabbt och säkert utveckla och producera robusta strömförsörjningar och laddare till krävande applikationer. Inom Custom Power segmentet hittar du kraftförsörjning från SM Power i ditt dagliga bruk i allt från parkeringsutrustningar, hissar, medicinska utrustningar, tåg, justerbara sängar och bord, laddare till bilar, rullstolar och båtar till industriella utrustningar som robotar. Inom våra specialområden – AC/DC konvertering, DC/DC konvertering och batteriladdning – anpassar vi våra plattformar till att passa till våra kunders marknadsbehov och kanaler som marknadsförs under våra kunders varumärken. Våra ODM-tjänster (“original design manufacturer”) inom strömförsörjning och batteriladdning gör det möjligt att lansera och marknadsföra produkter som egna utan att behöva konstruera, förvalta kraftförsörjningen eller driva egen fabrik.

När du jobbar med oss får du tillgång till hela vår marknadsledande kompetens, våra beprövade plattformar och vår samlade erfarenhet att förverkliga lösningen till era kraftbehov under hela produktens livscykel.

Var vi finns

HF SM Power Innovations AB

Gårdsfogdevägen 12-14

SE-168 66 Bromma

Telefon: +46 (0) 8 44 66 310

E-post: info@smpower.se

SMP Hong Kong Ltd.

Unit 1103, 11/F., Fook Yip Building

53-57 Kwai Fung Crescent, Kwai Chung

Telefon: +852 2854 3106

E-post: info@smpower.se

Kontaktinformation - Försäljning

Svein Arne Sörgård

Försäljning & Marknad

+4790049021

E-post till kontaktperson >

Ledning och ekonomi

Göran Johansson

VD

+46 (0)8-446 6311

E-post till kontaktperson >

Gunilla Frisell

Ekonomi

+46 (0)8-44 66 316

E-post till kontaktperson >

Teknik, Service & Support

Stefan Arkling

Utveckling

+46 ()8-4466315

E-post till kontaktperson >

Johan Assow

Operation

E-post till kontaktperson >

Order, inköp & Logistik

Johan Larsson

Leveranser

+852 2854 3106

E-post till kontaktperson >

Nour Samaan

Supply Chain

+46 (0)8-44 66 318

E-post till kontaktperson >