Inom Micropowerkoncernen finns det många olika typer av yrken. Möjligheterna att lära sig nya saker och utvecklas, både som människa och inom arbetets ramar, är mycket stora. Vi är en expansiv koncern som har kunder över hela världen. Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan när som helst, även om vi kanske inte har din profil utannonserad. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med personer som vill växa med oss och erbjuder en arbetsplats som ställer höga krav på kunskap och personligt engagemang, men också en arbetsplats där man trivs och mår bra tillsammans. Vi har en väldigt låg personalomsättning och många anställda har varit med länge. Kundfokus, kvalitet och vi-känsla är ledord som är viktiga för oss.

Personal:

Kontakt:

Annika Undin – HR manager annika.undin@micropower.se +46 470 727455

Micropower ED Marketing AB - Produktionschef

Växjö

Micropower har två tillverkningsenheter i Växjö, batterimoduler samt batteriladdare. 

Du får ansvaret för tillverkningsenheten för batteriladdare, vilket innefattar ansvaret för sex direktrapporterande produktionsledare och ett totalt personalansvar om ca 90 personer.

Du ansvarar för att leda och utveckla produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål gällande leveranssäkerhet, produktivitet och kvalitet. I det dagliga arbetet ingår bland annat att leda morgonmöten, delta på kvalitetsmöten, se till att processer/rutiner efterlevs, arbeta med produktion- och processförbättringar och att vara närvarande i produktionen och stötta produktionsledarna etc. I det mera långsiktiga arbetet ingår att optimera flödena, att se över bemannings- och kapacitetsplaneringen, arbeta med ständiga förbättringar, framtida investeringsbehov samt att planera för framtida expansion.  

Vi tror att rätt person har en relevant utbildning och flerårig erfarenhet av liknande tjänst. Du har erfarenhet av att arbete i ledande befattning från tillverkande företag med vana att coacha och utveckla personal. Du är tekniskt kunnig, har erfarenhet av produktionsplanering, gärna ifrån affärssystemet Monitor samt vana att arbeta med att optimera flödena (LEAN) och mäta/följa upp verksamheten med KPI’er. Goda svenska och engelska kunskaper är andra krav.

Vi söker en trygg, engagerad och tydlig ledare, som trivs att arbeta nära produktionen och medarbetarna. Du har ett starkt intresse för människor och förstår att framgång skapas via delaktighet, inspiration och motivation där grunden för att lyckas är en kombination av mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga.  

Du erbjuds en central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där egna insatsen innebär en stor inverkan på koncernens resultat. Rapportering sker till vice VD.

Skicka in din ansökan och för ytterligare information vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Micropower ED Marketing AB - Kvalitetschef

Växjö

Du kommer att arbeta nära såväl kvalitetsansvariga på de lokala bolagen som produktägare, produktionsenheterna och utvecklingscentrana. Kvalitetschefen tar huvudansvaret för den övergripande kvalitetsstyrningen gällande koncernens samtliga bolag och produkter. I ansvaret ingår att ta beslut om standarder samt att utveckla och implementera kvalitetsprocesser gällande hela kedjan från leverantör/tillverkare, via utveckling och produktion till kund. 

Du får ansvaret för utveckling av systemstöd och KPI’er inom kvalitets- och miljöområdet samt uppföljning av desamma ingår i befattningen. SQA – supplier quality assurance är ett annat område som Kvalitetschefen får ett övergripande ansvar för. Direktkontakt med kundernas kvalitetsorganisationer blir en del av vardagen samt deltagande vid kundrevision.

Vi tror att rätt person har akademisk examen, civilingenjör eller likande samt flerårig erfarenhet av kvalitetsstyrning från en internationell koncern. Vi ser gärna att vår nya Kvalitetschef har en bred kvalitetserfarenhet från såväl produktionsutveckling som produktion. Kunskap gällande relevanta standards, SQA erfarenhet samt goda såväl svenska som engelska kunskaper är andra krav.

Du erbjuds en ny och central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där egna insatsen innebär en stor inverkan på koncernens resultat. Att få vara delaktig i koncernens utvecklingsresa och i energiomställning via Litiumjon satsning kanske innebär ett av Sveriges roligaste Kvalitetschefsutmaningar.

Positionen är på koncernnivå, med placering i Växjö och rapportering sker till koncernchefen. I positionen ingår även att vara Kvalitetschef på Micropower ED Marketing AB (MEDAB) i Växjö, del av ledningsgruppen samt personalansvar för kvalitetsavdelningen på MEDAB, idag bestående av tre personer.

Skicka in din ansökan och för ytterligare information vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Micropower ED Marketing - Montör/operatör (Batterier & batteriladdare)

Växjö

Vi söker en drivna och kvalitetsmedvetna montörer/operatörer till vår produktion. Vi behöver förstärka med montörer till befintlig produktionsanläggning där vi tillverkar batteriladdare. Arbetet bedrivs i produktionslinor och tillverkning sker mot kundorder. Vi söker även operatörer/montörer till vår nya anläggning där tillverkning av lithium-jon batterimoduler är i ett uppstartsskede.

På anläggningen för batteriladdare arbetar du med delmontering, slutmontering samt packning av laddare.

På anläggningen för batterimoduler arbetar du med montering, punktsvetsning samt packning av batterimoduler. Då enheten är i uppstartsskede kommer du även att arbeta med diverse andra uppgifter om så krävs. I ett senare skede kan det bli aktuellt att gå över från manuellt arbete till mer automatiserade tillverkningslinor.

Som person är du noggrann med högt kvalitetstänk. Du är effektiv, flexibel och fungerar bra i grupp. Du gillar även att lösa problem som kan uppstå. Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet från tillverkningsindustri. Du har grundläggande elkunskap samt erfarenhet av ritningsläsning och är van att läsa och följa instruktioner.

Är du laddad för nya utmaningar på ett företag i tillväxt? 
Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om!

För mer information, vänligen kontakta Linnea Möricke, micropower@uniflex.se på Uniflex

Micropower ED Marketing - Provare (Batterier & batteriladdare)

Växjö

Vi söker en drivna och kvalitetsmedvetna provare till vår produktion.

Vi behöver förstärka med provare till befintlig produktionsanläggning där vi tillverkar batteriladdare. Arbetet bedrivs i produktionslinor och tillverkning sker mot kundorder.

Vi söker även provare till vår nya anläggning där tillverkning av lithium-jon batterimoduler är i ett uppstartsskede.   

På anläggningen för batteriladdare arbetar du med avsyning, slutprovning samt felsökning av laddare.

På anläggningen för batterimoduler arbetar du med avsyning, slutprovning samt felsökning av batterimoduler. Då enheten är i uppstartsskede kommer du även att arbeta med diverse andra uppgifter om så krävs. I ettt senare skede kan det bli aktuellt att gå över från manuellt arbete till mer automatiserade tillverkningslinor vilket kan påverka provningsprocessen.

Som person är du noggrann med högt kvalitetstänk. Du gör sista avsyningen innan produkten levereras till kund vilket ställer höga krav på din noggrannhet. Du fungerar bra i grupp och är flexibel. Du gillar även att lösa problem som kan uppstå.

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet från att hantera/felsöka spänningssatta produkter, inom industrin eller som exempelvis servicetekniker. Du har elkunskap kring stark/svagström samt vana av att felsöka samt åtgärda produkter med hjälp av exempelvis elscheman.

Är du laddad för nya utmaningar på ett företag i tillväxt? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om!

För mer information, vänligen kontakta Linnea Möricke, micropower@uniflex.se på Uniflex

SM Power AB - Projektledare med erfarenhet från elektronik och testutveckling

Bromma

Du får ansvaret att leda våra kundutvecklingsprojekt inom kraft och strömförsörjning. Arbetet innebär att i samarbete med såväl kolleger som kundernas utvecklingsavdelningar tillse att leverera SM Powers produkter och lösningar i enlighet med kundkraven. Du blir delaktig i ett tidigt skede, som teknisk presale och ansvarar för att arbetet med att utveckla den kundspecifika lösningen drivs framåt enligt överenskommen tidplan. Projektledaren är ansvarig från ax till limpa dvs från specifikation, utveckling, via prototypframtagande, testning och verifieringen tills produkten når produktionsfasen. Till stöd har du Testansvarig samt övriga utvecklingsteamet. Uppskattningsvis arbetar du med ett flertal utvecklingsprojekt och/eller underhåll av befintliga lösningar per år.

Vi tror att rätt person har en teknisk högskoleutbildning med inriktning elektronik samt några års erfarenhet som Projektledare. Har du dessutom arbetat med elektronik- och testutveckling inom hårdvara så är det en stor fördel. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav. Meriterande är erfarenhet inom området batteriladdare.

Som person tar du ansvaret att driva saker på egen hand. Ansvarstagande, analytisk, självständig, men ödmjuk nog att se dig som en del av teamet.

Du får en central roll, med stort eget projektansvar, i utvecklandet av våra kundspecifika lösningar, såväl nya som modifieringar. Arbetet innebär ansvar från ax till limpa dvs från produktutveckling genom hela resan till färdig produkt och slutligen under produktens hela livslängd.

Du kommer att arbeta tillsammans med några av de mest kompetenta utvecklarna inom kraft och strömförsörjning. Våra lösningar ingår i applikationer som ställer oerhört stora krav på tillförlitlighet och prestanda inom till exempel medicinsk utrusning och fordon. Du ges möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom elektronikområdet.

Skicka in din ansökan och för ytterligare information vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsulter på Interselection Michael Wiander 0702-032232 Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!