Inom Micropowerkoncernen finns det många olika typer av yrken. Möjligheterna att lära sig nya saker och utvecklas, både som människa och inom arbetets ramar, är mycket stora. Vi är en expansiv koncern som har kunder över hela världen. Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan när som helst, även om vi kanske inte har din profil utannonserad. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med personer som vill växa med oss och erbjuder en arbetsplats som ställer höga krav på kunskap och personligt engagemang, men också en arbetsplats där man trivs och mår bra tillsammans. Vi har en väldigt låg personalomsättning och många anställda har varit med länge. Kundfokus, kvalitet och vi-känsla är ledord som är viktiga för oss.

Personal:

Kontakt:

Annika Undin – HR manager annika.undin@micropower.se +46 470 727455

Primepower - Teknisk projektledare litium

Växjö

Primepower ligger i framkant vad gäller utveckling av komplexa och integrerade batterilösningar inom automotive. Litiumbatterier är framtiden och nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa och bidra till vår fortsatta utveckling inom området. Vi är ett trevligt, kompetent och engagerat lag som genom våra produkter stärker våra kunders konkurrenskraft samtidigt som vi gör en viktig insats för att bygga en hållbar framtid med smarta lösningar för ett fosilfritt samhälle.

Du kommer arbeta som projektledare i ett tvärfunktionellt team, med fokus på att genomföra utvecklingsprojekt som drivs end to end. Du ansvarar för förstudier, bemanningsbehov, genomförande i produktion samt slutleverans. Som projektledare är du en viktig kommunikatör internt såväl som externt och du sköter kontakter och uppföljningar med kunder och leverantörer i såväl Sverige som internationellt. 

Vår interna kompetens spänner brett över fälten mekanik, elektronik och mjukvara.

Vi ser med fördel att du har arbetat med en produktflora som spänner brett över något eller flera av dessa kompetensområden. Erfarenhet som projektledare eller likvärdig roll är önskvärd, vi ser att det är viktigt att du har förmågan att planera och analysera ditt arbete samt att du är en duktig kommunikatör. Erfarenhet av litium är inte ett krav.  
Även du som på annat sätt kan påvisa talang inom dessa områden men ännu inte fått chansen att visa det fullt ut i form av relevanta yrkesroller är välkommen att söka tjänsten.

Skicka in din ansökan och för ytterligare information vänligen besök www.headconsulting.se eller kontakta Hanna Walleij.

Vi kommer att göra löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Micropower Group AB - Kvalitetschef för koncernen

Växjö

Inom koncernen finns ett starkt fokus och engagemang för kvalitet. Kvalitet är ett av Micropowers ledord och kommer att bli ett avgörande område för att förverkliga koncernens framtida expansion. Idag arbetar totalt sex personer heltid med kvalitetsfrågor. Med detta sagt så finns en stor efterfrågan av en Kvalitetschef som kan se till behovet för hela koncernen.

Tjänstens inriktning är strategisk och vi söker en Kvalitetschef som tar huvudansvaret för den övergripande kvalitetsstyrningen. I ansvaret ingår att ta fram en strategi och koncernstandard för kvalitetsprocesser gällande hela kedjan från leverantör/tillverkare, via utveckling och produktion till kund. Du tillser implementering av strategier och följer utvecklingen av kvalitetsmål. Kontaktytorna blir breda med nära samarbete såväl internt som externt.

Vi tror att rätt person har akademisk examen, civilingenjör eller likande samt flerårig erfarenhet av kvalitetsstyrning från en internationell koncern. Vi ser gärna att vår nya Kvalitetschef har en bred kvalitetserfarenhet från såväl produktionsutveckling som produktion. Kunskap gällande relevanta standards, SQA/SQE erfarenhet samt goda såväl svenska som engelska kunskaper är andra krav.

Vi lägger stort fokus på dina personliga styrkor vilka bland annat kännetecknas av en mycket stark strategisk drivkraft kombinerat med en god kommunikativ förmåga.

Du erbjuds en ny och central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där egna insatsen innebär en stor inverkan på koncernens resultat. Att få vara delaktig i koncernens utvecklingsresa och i energiomställning via Litiumjon satsning kanske innebär ett av Sveriges roligaste Kvalitetschefsutmaningar.

Positionen är på koncernnivå, med placering i Växjö och rapportering sker till koncernchefen. Du bor med fördel i Växjö regionen. Annan bostadsort är möjlig, men tjänsten kräver då tre dagars närvaro per vecka i Växjö 

Skicka in din ansökan och för ytterligare information vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Micropower ED Marketing - Montör/operatör (Batterier & batteriladdare)

Växjö

Vi söker en drivna och kvalitetsmedvetna montörer/operatörer till vår produktion. Vi behöver förstärka med montörer till befintlig produktionsanläggning där vi tillverkar batteriladdare. Arbetet bedrivs i produktionslinor och tillverkning sker mot kundorder. Vi söker även operatörer/montörer till vår nya anläggning där tillverkning av lithium-jon batterimoduler är i ett uppstartsskede.

På anläggningen för batteriladdare arbetar du med delmontering, slutmontering samt packning av laddare.

På anläggningen för batterimoduler arbetar du med montering, punktsvetsning samt packning av batterimoduler. Då enheten är i uppstartsskede kommer du även att arbeta med diverse andra uppgifter om så krävs. I ett senare skede kan det bli aktuellt att gå över från manuellt arbete till mer automatiserade tillverkningslinor.

Som person är du noggrann med högt kvalitetstänk. Du är effektiv, flexibel och fungerar bra i grupp. Du gillar även att lösa problem som kan uppstå. Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet från tillverkningsindustri. Du har grundläggande elkunskap samt erfarenhet av ritningsläsning och är van att läsa och följa instruktioner.

Är du laddad för nya utmaningar på ett företag i tillväxt? 
Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om!

För mer information, vänligen kontakta Viktoria Neskovska, micropower@uniflex.se på Uniflex

Micropower ED Marketing - Provare (Batterier & batteriladdare)

Växjö

Vi söker en drivna och kvalitetsmedvetna provare till vår produktion.

Vi behöver förstärka med provare till befintlig produktionsanläggning där vi tillverkar batteriladdare. Arbetet bedrivs i produktionslinor och tillverkning sker mot kundorder.

Vi söker även provare till vår nya anläggning där tillverkning av lithium-jon batterimoduler är i ett uppstartsskede.   

På anläggningen för batteriladdare arbetar du med avsyning, slutprovning samt felsökning av laddare.

På anläggningen för batterimoduler arbetar du med avsyning, slutprovning samt felsökning av batterimoduler. Då enheten är i uppstartsskede kommer du även att arbeta med diverse andra uppgifter om så krävs. I ettt senare skede kan det bli aktuellt att gå över från manuellt arbete till mer automatiserade tillverkningslinor vilket kan påverka provningsprocessen.

Som person är du noggrann med högt kvalitetstänk. Du gör sista avsyningen innan produkten levereras till kund vilket ställer höga krav på din noggrannhet. Du fungerar bra i grupp och är flexibel. Du gillar även att lösa problem som kan uppstå.

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet från att hantera/felsöka spänningssatta produkter, inom industrin eller som exempelvis servicetekniker. Du har elkunskap kring stark/svagström samt vana av att felsöka samt åtgärda produkter med hjälp av exempelvis elscheman.

Är du laddad för nya utmaningar på ett företag i tillväxt? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om!

För mer information, vänligen kontakta Viktoria Neskovska micropower@uniflex.se på Uniflex