Sales Manager

Vi utvecklar avancerad utrustning för industriella batterier och batteriladdning, främst till lager- och transportindustrin, och Du kommer att ansvara för marknadsföring och försäljning av dessa produkter/system inom ett eller fler produktområden.

Du kommer att hantera offert, avslut och uppföljning med kunder på daglig basis. Utöver den löpande säljprocessen kommer du att medverka i gemensam marknadsföring för att stärka varumärket ytterligare. Detta kan t ex handla om kundutbildningar, att planera mässor och events etc. Naturligtvis får du stöd av den övriga organisationen och samarbetet med teknikavdelningen blir viktigt. Flytande svenska och engelska i kombination med tydligt affärsfokus är A och O. Hanterar du fler språk är det meriterande.

Arbetet kräver både teknisk och kommersiell erfarenhet och som medlem i en mindre grupp måste du kunna hantera mixen av teori och praktik för att presentera den bästa lösningen på kundens problem både ur tekniskt och ekonomiskt perspektiv. Vi tror därför att du har en akademisk ingenjörsutbildning, gärna med elektronik-inriktning.

I denna roll finns en stor möjlighet till variation och att påverka sin egen vardag. Du är van vid att resa och att självständigt planera och genomföra affärsresor. Rollen innebär inom något/några år cirka 60-90 resdagar/år. Vi söker en person som är kommunikativ, driven, ansvarstagande och praktiskt resultatorienterad. Kundfokus, kvalitet, vi-attityd och undvikande av slöseri är kärnvärden i detta entreprenörsorienterade bolag.

Är du laddad för nya utmaningar? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du inte får missa! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381. Läs hela annonsen och ansök här!