PROJECT LEADER - SM POWER

Stockholm

 

Projektledaren får ansvaret att leda våra kundutvecklingsprojekt inom kraft och strömförsörjning. Arbetet innebär att i samarbete med såväl kolleger som kundernas utvecklingsavdelningar tillse att leverera SM Powers produkter och lösningar i enlighet med kundkraven. Du blir delaktig i ett tidigt skede som teknisk presale. Du ansvarar för att arbetet med att utveckla den kundspecifika lösningen drivs framåt enligt överenskommen tidplan. Projektledaren är ansvarig från ax till limpa dvs från specifikation, utveckling, via prototypframtagande, testning och verifieringen tills produkten når produktionsfasen. Till stöd har du Testansvarig samt övriga utvecklingsteamet. Uppskattningsvis arbetar du med ett flertalutvecklingsprojekt och/eller underhåll av befintliga lösningar per år.

 

Vi tror att rätt person har en teknisk högskoleutbildning med inriktning elektronik samt några års erfarenhet som Projektledare. Har du dessutom arbetat med elektronik-och testutveckling inom hårdvara så är det en stor fördel. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav. Meriterande är erfarenhet inom området batteriladdare. Som person tar du ansvaret att driva saker på egen hand. Ansvarstagande, analytisk, självständig, men ödmjuk nog att se dig som en del av teamet.

 

Du får en central roll, med stort eget projektansvar, i utvecklandet av våra kundspecifika lösningar, såväl nya som modifieringar. Arbetet innebär ansvar från ax till limpa, från produktutveckling till färdig produkt inkluderat hela produktens hela livslängd. Du kommer att arbeta tillsammans med några av de mest kompetenta utvecklarna inom kraft och strömförsörjning. Våra lösningar ingår i applikationer som ställer oerhört stora krav på tillförlitlighet och prestanda inom till exemepel medicinsk utrusning och fordon. Du ges möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom elektronikområdet.

 

För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsulter på Interselection Michael Wiander: 0702-03 22 32 eller Kjell Eriksson: 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!