TEKNIKER MED STORT INTRESSE FÖR ELEKTRONIK - PRIMEPOWER

Växjö

 

Till Primepower – en del av Micropower Group – söker vi nu en Tekniker med stort intresse för elektronik.

 

Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar CAD projekt, beredningsarbetet samt test och verifiering av både prototyper och befintliga produkters hård- och mjukvara. Jobbet inkluderar också kontakter med underleverantörer. Du får gärna vara praktiker med lödkunskaper och erfarenhet av prototypbygge.

 

Du har utbildning inom data/elektronik/automation eller motsvarande i grunden, högskoleutbildning är meriterande men inget krav. Vana vid CAD i Solid-Works, beredningsarbete, produktvård samt erfarenhet av Monitor affärssystem är också önskvärt. Du behärskar svenska och engelska väl, i både tal och skrift.

 

Primepower ligger i framkant vad gäller utveckling av komplexa och integrerade batterilösningar inom automotive. Litiumbatterier är framtiden och nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa och bidra till vår fortsatta utveckling inom området. Vi är ett glatt, kompetent och engagerat lag som genom våra produkter stärker våra kunders konkurrenskraft samtidigt som vi gör en viktig insats för att bygga en hållbar framtid med smarta lösningar för ett fosilfritt samhälle. 

 

Välkommen att söka tjänsten via Head Consulting, www.headconsulting.se och ansvarig rekryterare Hanna Walleij nås på telefon 072-5134700.