CHIEF FINANCIAL OFFICER (CFO) - MICROPOWER GROUP

Växjö

 

Nu söker Micropower en Chief Financial Officer (CFO) på koncernnivå. Det är en helt ny tjänst i Växjö med spännande utmaningar. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring, och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.

 

Som CFO har du koncernansvaret för Micropowers ekonomi- och finansfunktion. Rollen innebär ansvar för gruppens finansiering, budget- och rapporteringsprocesser, ekonomiska analyser, cash management, sammanställning av rapportpaket och föredragande inför ledningsgrupp. Du kommer även vara med och bygga upp ekonomistyrningen för koncernen bland annat genom produktkalkyler och lönsamhetsberäkningar på produkt-, segment- och kundnivå.

 

Positionen är på koncernnivå, med placering i Växjö och rapportering sker till koncernchefen. I tjänsten ingår även ansvar för ekonomiavdelningen i Växjö, bestående av tre personer. Inom Micropower kommer du ha nära samarbete såväl internt som extern.

 

Vi tror att rätt person har akademisk examen, ex. civilekonom, samt ett antal års erfarenhet i liknande roll. Fördelaktigt har du arbetat i tillverkande företag tidigare. Du har även stor vana vid att utveckla och följa upp den ekonomiska styrningen. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

 

Micropower är ett expansivt och värderingsstyrt bolag. Vi lägger stort fokus på dina personliga styrkor vilka bland annat kännetecknas av att du är en verksamhetsinriktad, prestigelös person som har en förmåga att se helheten och ta beslut därefter. Du är proaktiv med ett stort driv och engagemang som trivs som bäst i en utvecklande miljö.

 

Hos Micropower får du utvecklas och utveckla. Du erbjuds en ny och central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där dina egna insatsen innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

 

För mer information och för att skicka in din ansökan besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan. Välkommen!