ARBETSLEDARE - MICROPOWER ED MARKETING

Växjö

 

Micropower växer och söker nu en arbetsledare till företagets Batteritillverkning i Växjö. Tillverkningen är till stor del automatiserad men även manuell tillverkning förekommer.

 

Du ska stötta både operatörer och montörer (ca 10-15 personer) i deras dagliga arbete samt arbetar aktivt för att förbättra såväl processer som rutiner. Du ansvarar för att uppnå satta produktionsmål och att löpande underhåll sker enligt gällande rutiner. Du håller i avdelningsmöten och överlämningsmöten, samt hanterar löpande personalfrågor i arbetsgruppen.

 

Vi söker dig som har arbetat några år som arbetsledare i ett tillverkande företag, meriterande är om du även har arbetat med automatiserade processer. Du har ett stort teknikintresse och tar till dig ny information om maskiner/teknik med lätthet. Du är innovativ och har en god analytisk förmåga och ser lösningar snarare än problem. Du har en god kommunikativ förmåga och ett lugn som smittar av sig på dina medarbetare.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Vid frågor om tjänsten och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.inpeople.se och gå vidare till aktuell rekrytering. Du kan även kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Petersson Carlberg på Inpeople, 0470-747672. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!