ACCOUNT MANAGER/ AFFÄRSUTVECKLARE

Stockholm

 

Du ansvarar tillsammans med VD för SM Powers produkter/lösningar till såväl befintliga som nya kunder, internationellt och nationellt. Tjänsten innefattar ett övergripande ansvar för marknads- och försäljningsstrategin. Operativt tar du ett självständigt ansvar för alla delar i säljcykeln dvs försäljningsplanering, bokning och genomförande av kundmöten och kundaktiviteter. Affärsutvecklaren har budgetansvar samt ansvarar för kundförhandlingar och offertarbete. Hos kund träffar du Produktchefer, R & D chefer, Inköpare m fl. Till stöd internt har du några av Sveriges ledande experter och utvecklare.

 

Vi ser att du har en teknisk utbildning i botten samt erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B av projekt/produkter/lösningar inom teknikutveckling. Vi ser helst att du har erfarenhet inom kraftelektronik. Internationell försäljningserfarenhet är meriterande. Goda svenska- och engelskakunskaper är ett krav i såväl tal som skrift. Som person drivs du av att bygga långsiktiga relationer, är förtroendeingivande och lyhörd.

 

Hos SM Power får du utvecklas och utveckla. Du erbjuds en ny och central position inom ett snabbväxande och välmående företag och koncern. Du får stor frihet att själv påverka innehållet i rollen i en stimulerande arbetsmiljö tillsammans med erfarna kollegor. Du är delaktig i hela processen från idé till färdig produkt.

 

För mer information och för att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta våra konsulter på Interselection Michael Wiander 0702-032232 eller Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!