Micropowergruppen

Med åtta operativa bolag agerar vi inom fyra segment – Motive, Automotive, Custom Power och Energy Storage. Vår vision är att vara internationellt marknadsledande inom avancerade, högfrekventa laddare och innovativa strömförsörjningslösningar. Micropowergruppen utvecklar, producerar, säljer och stödjer ett komplett utbud av lösningar för optimerad batteriladdning och strömförsörjning. Produkterna håller högsta kvalitet och är baserade på avancerad teknologi.

Koncernen består av olika bolag som alla agerar inom marknaderna för högfrekventa laddare och strömförsörjningsprodukter, men inom olika nischer.

Micropower ED Marketing

Micropower ED Marketing AB har huvudkontor i Växjö och är ett centrum för utveckling, marknadsföring och försäljning av högfrekvensladdare. Företaget verkar också som resurs för övriga koncernföretag och andra representanter över hela världen. Produktsortimentet omfattar allt från enkla oreglerade Wa-laddare till datorstyrda tyristor- eller transistorreglerade 50Hz eller HF-laddare. 

Certifikat

Vi är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Klicka på länkarna nedan för att ladda ner certifikaten.

Micropower – ISO9001

Micropower – ISO14001

Micropower ED Marketing marknadsför och säljer högfrekvensladdare.

Torbjörn Lindgren

VD

E-post till kontaktperson >

Micropower ED Marketing AB

Idavägen 1

SE-352 46 Växjö

Telefon: +46 (0)470 727 400

E-post: sales@micropower.se

Powerfinn

Med säte i Salo i södra Finland, utvecklar och tillverkar Powerfinn högfrekvensladdare, där de flesta är microprocessorstyrda. Här finns också en modern SMD-monteringsutrustning och med full kontroll över tillverkningsprocessen skräddarsys systemlösningarna för kunderna. Powerfinns batteriladdare och nätaggregat är kända för sin mångsidighet och extremt höga effekt kontra storleksförhållande. Produktsortimentet består huvudsakligen av PAC (Powerfinn Advanced Charger) och PAP (Powerfinn Advanced Power).

Powerfinn utvecklar och tillverkar högfrekvensladdare.

Powerfinn OY

Perämiehenkatu 6

FI-24100 Salo, Finland

Telefon: +358-(0)2-777 290

E-post: info@powerfinn.fi

Ecotec

Ecotec – som har sitt huvudkontor i Troy, Ohio, USA – marknadsför och säljer högfrekventa batteriladdare från Micropowers produktion i Sverige och Finland. Företaget marknadsför laddarna i hela Nordamerika under sitt eget varumärke. Produktlinjen består främst av energieffektiva högfrekventa laddare, men innefattar också nätaggregat för en mängd olika industriella system.

Ecotec marknadsför högfrekventa batteriladdare från Micropowers produktion i Sverige och Finland, på den amerikanska marknaden.

Ecotec Ltd LLC

150 Marybill Drive

Troy, OH 45373

Telefon: 917.628.1836

E-post: tom.tag@ecotecbatcharger.com

Micropower Shanghai

Micropower Shanghai är det yngsta företaget inom Micropowergruppen. Företaget bedriver försäljning och service av batteriladdare för gaffeltruckar på den kinesiska marknaden. 

Micropower Shanghai ansvarar för försäljning och service på den kinesiska marknaden.

Wayne Qin

Sales Manager

E-post till kontaktperson >

Micropower Shanghai Ltd

Rm101, Building 3, No1501, Jinsui Road

Pudong New District, Shanghai, China

Telefon: (8621) 509 386 60, (8621) 509 386 70

E-post: wayne.qin@micropower.se

Primepower

Primepower utvecklar och marknadsför produkter för batteriladdning och strömförsörjning till fordon, båtar och industriapplikationer. Kärnverksamheten är batteriladdare som kan anpassas till alla förekommande applikationer, där produkterna kännetecknas av ett kompakt utförande. Flera modeller har hög IP-klass och en tålig ingjuten konstruktion. Varje år levererar Primepower över 85 000 laddare i storlekar från 50W upp till 16kW.

Certifikat

Vi är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Primepower utvecklar och marknadsför produkter för batteriladdning och strömförsörjning till fordon, båtar och industriapplikationer.

Primepower AB

Idavägen 11

SE-352 46, Växjö

Telefon: +46 470 72 74 95

E-post: sales@primepower.se

Micropower GmbH

Micropower GmbH är lokaliserat i Berlin och de ansvarar för marknadsföring, försäljning och service av våra produkter på den tyska och österrikiska marknaden.

Micropower GmbH ansvarar för den tyska och österrikiska marknaden.

Torbjörn Lindgren

VD

E-post till kontaktperson >

Micropower GmbH

Sophie-Charlotten-Straße 92

14059 Berlin, Germany

Telefon: +49 (0)30 894 069 90

E-post: info@micropower-group.de

SM Power

SM Power tillverkar skräddarsydda strömförsörjningsprodukter och laddare för en rad olika branscher, såsom medicin, försvar och industri. Företaget är specialiserat på egen design av switchade kraftprodukter inom AC/DC och DC/DC som utvecklas i nära samarbete med kunderna. SM Power har sitt huvudkontor i Stockholm, men har också ett Hong Kong-kontor för asiatiska partners. Totalt har SM Power utvecklat mer än 400 produkter.

SM Power tillverkar skräddarsydda strömförsörjningsprodukter och laddare för en rad olika branscher.

Göran Johansson

Marknads- och försäljningschef

E-post till kontaktperson >

Webbsida >

HF SM Power Innovations AB

Gårdsfogdevägen 12-14

SE-168 66 Bromma

Telefon: +46 (0) 8 44 66 310

E-post: info@smpower.se

Lionova

Micropower Lionova står för flexibilitet och kvalitet. Som namnet antyder är grunden litiumbatteriteknik med alla dess goda prestanda. Utöver det finns framtidens teknik med hög systemsäkerhet och stor flexibilitet. Systemet är det enda på marknaden där litiumbatteriet och dess laddarlösning kommer från samma tillverkare med fullständig integration för bästa säkerhet och tillgänglighet.

Torbjörn Sundström

vVD

E-post till kontaktperson >

Webbsida >

Micropower Lionova

Idavägen 1

SE-352 46 Växjö

Telefon:

Micropower Fastighets AB

Micropower Fastighets AB förvaltar de fastigheter som Micropowerkoncernen äger.

Thomas Svensson

VD

E-post till kontaktperson >

Micropower Fastighets AB

Idavägen 1

SE-352 46 Växjö

Telefon: +46 (0)470-727 400