Inom Micropowerkoncernen finns det många olika typer av yrken. Möjligheterna att lära sig nya saker och utvecklas, både som människa och inom arbetets ramar, är mycket stora. Vi är en expansiv koncern som har kunder över hela världen.

 

Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan när som helst, även om vi kanske inte har din profil utannonserad. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med personer som vill växa med oss och erbjuder en arbetsplats som ställer höga krav på kunskap och personligt engagemang, men också en arbetsplats där man trivs och mår bra tillsammans. Vi har en väldigt låg personalomsättning och många anställda har varit med länge.

 

Kundfokus, kvalitet och vi-känsla är ledord som är viktiga för oss.

Personal:

Kontakt:

Annika Undin – HR manager

annika.undin@micropower.se

+46 470 727455

 

 

Primepower AB – Verifieringsingenjör

Växjö

Vi söker nu efter en Verifieringsingenjör med kunskap inom el/kraft/elektronik som kan axla rollen som ansvarig att utveckla vår uppdragsgivares arbete inom test, verifiering och validering. Vår kund utvecklar strömförsörjningsutrustning, främst till bilindustrin. Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas.

Du kommer att ansvara för planering, genomförande och dokumentation av nya externa godkännanden och vidmakthållande av existerande godkännanden. Dessa godkännanden kan t.ex. omfatta krav inom elsäkerhet, miljö och EMC samt produktmärkningskrav som UL, CE etc. Du kommer också att ansvara för verifiering och validering i interna och externa projekt och ha kontakt med både kunder, leverantörer och externa provningsinstitut.

Som kandidat har du ett starkt intresse för teknik och några års erfarenhet av test/ provning/ verifiering. Du har lätt för att läsa in, förstå och tillämpa internationella standarder relevanta för elkonstruktion, gärna med koppling till fordonsindustrin.

Arbetet kommer att växla mellan bredd och djup med en mix av teori och praktik. Det finns alltså en stor variation och på sikt även goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget.  Eftersom företaget verkar både nationellt och internationellt måste du behärska både svenska & engelska i tal & skrift.

Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen och mångårig yrkeserfarenhet. Resandet blir relativt begränsat. Du rapporterar till Teknikchef.

 

Är du redo för nya utmaningar inom en växande framtidsbransch? Om du vill utvecklas vidare i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381. www.prosearch.se

Micropower ED Marketing - Konstruktör elektronik (Batteriladdare)

Växjö

Vi utvecklar avancerad strömförsörjningsutrustning, främst till lager- och transportindustrin. Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner vi oss i en spännande expansionsfas vilket skapar ett behov av förstärkning till utvecklingsavdelningen. Vi söker därför en elektronikkonstruktör.

Som elektronikkonstruktör kommer du skapa konstruktioner av kretskort och enheter på komponentnivå, både analog och digital elektronik. Har du erfarenhet av eller intresse för CAD, switchad teknik, kraftelektronik, EMC eller närliggande områden är detta starkt meriterande.

Du har ett starkt intresse för elektronik och är intresserad av varierande delar i utvecklingsarbetet såsom simulering, konstruktion, test/mätning/verifiering mm. Du kommer att vara del i ett team sammansatt av olika specialistinriktningar där var och en kontinuerligt bevakar nya rön för att vara på framkant inom ny teknik.

Arbetet kommer att växla mellan bredd och djup och även bestå av en mix av teori och praktik. Det finns alltså en stor variation och på sikt även goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av nya tekniska utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen och mångårig yrkeserfarenhet.

 

Är du laddad för nya utmaningar? Om du vill du arbeta i en expansiv och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch, Mikael Örnhem, 0731-543 381. www.prosearch.se

Micropower ED Marketing - Produktansvarig (Batteriladdare)

Växjö

Vi söker en driven och kvalitetsmedveten produktledare som kan bidra till fortsatt utveckling. Produktområdet avser batteriladdare för lager och transportindustrin. Du får en central roll att vidareutveckla produkter och marknadserbjudanden. Ansvaret omfattar både tekniskt & kommersiellt stöd till organisationen. Micropower utvecklar avancerade batteriladdare och står inför fortsatt expansion med produkter på teknikens framkant.

Du driver produktledningsarbetet under hela produktens livscykel, och ansvarar för styrning och projektledning hela vägen från idé, R&D, marknadsintroduktion, produktion, eftermarknad till utfasning av produkt. Kvalitetsansvar och kostnadsreduktion ska matchas med ny funktionalitet.

Du har starkt teknikintresse och erfarenhet av olika systemlösningar. Vi tror att du har vana vid produktledning/ projektledning på systemnivå i kombination en bred teknikförstående, gärna med bakgrund inom elektronik, kraft etc.

Som person är du strukturerad och har en strategisk ådra samtidigt som du är praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av nya tekniska utmaningar. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen med mångårig yrkeserfarenhet.

Du kommer att ha en roll som omfattar kontakter med många funktioner i företaget. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Är du laddad för nya utmaningar på teknikens framkant? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381. www.prosearch.se

Micropower ED Marketing - Montör/operatör (Batterier & batteriladdare)

Växjö

Vi söker en drivna och kvalitetsmedvetna montörer/operatörer till vår produktion. Vi behöver förstärka med montörer till befintlig produktionsanläggning där vi tillverkar batteriladdare. Arbetet bedrivs i produktionslinor och tillverkning sker mot kundorder. Vi söker även operatörer/montörer till vår nya anläggning där tillverkning av lithium-jon batterimoduler är i ett uppstartsskede.

På anläggningen för batteriladdare arbetar du med delmontering, slutmontering samt packning av laddare.

På anläggningen för batterimoduler arbetar du med montering, punktsvetsning samt packning av batterimoduler. Då enheten är i uppstartsskede kommer du även att arbeta med diverse andra uppgifter om så krävs. I ett senare skede kan det bli aktuellt att gå över från manuellt arbete till mer automatiserade tillverkningslinor.

Som person är du noggrann med högt kvalitetstänk. Du är effektiv, flexibel och fungerar bra i grupp. Du gillar även att lösa problem som kan uppstå. Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet från tillverkningsindustri. Du har grundläggande elkunskap samt erfarenhet av ritningsläsning och är van att läsa och följa instruktioner.

 

Är du laddad för nya utmaningar på ett företag i tillväxt? 
Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om!

För mer information, vänligen kontakta Linnea Möricke, micropower@uniflex.se på Uniflex

Micropower ED Marketing - Provare (Batterier & batteriladdare)

Växjö

Vi söker en drivna och kvalitetsmedvetna provare till vår produktion.

Vi behöver förstärka med provare till befintlig produktionsanläggning där vi tillverkar batteriladdare. Arbetet bedrivs i produktionslinor och tillverkning sker mot kundorder.

Vi söker även provare till vår nya anläggning där tillverkning av lithium-jon batterimoduler är i ett uppstartsskede.   

På anläggningen för batteriladdare arbetar du med avsyning, slutprovning samt felsökning av laddare.

På anläggningen för batterimoduler arbetar du med avsyning, slutprovning samt felsökning av batterimoduler. Då enheten är i uppstartsskede kommer du även att arbeta med diverse andra uppgifter om så krävs. I ettt senare skede kan det bli aktuellt att gå över från manuellt arbete till mer automatiserade tillverkningslinor vilket kan påverka provningsprocessen.

Som person är du noggrann med högt kvalitetstänk. Du gör sista avsyningen innan produkten levereras till kund vilket ställer höga krav på din noggrannhet. Du fungerar bra i grupp och är flexibel. Du gillar även att lösa problem som kan uppstå.

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet från att hantera/felsöka spänningssatta produkter, inom industrin eller som exempelvis servicetekniker. Du har elkunskap kring stark/svagström samt vana av att felsöka samt åtgärda produkter med hjälp av exempelvis elscheman.

Är du laddad för nya utmaningar på ett företag i tillväxt? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om!

För mer information, vänligen kontakta Linnea Möricke, micropower@uniflex.se på Uniflex

SM Power AB - Testutvecklare med mjukvaruerfarenhet

Bromma

Vi söker en testutvecklare som har en teknisk högskoleingenjörsutbildning, inriktning elektronik, med erfarenhet inom utveckling samt testning av elektronik med inbyggd mjukvara. Meriterande är några års arbetslivserfarenhet från arbete nära kund och i projektmiljö för produktutveckling från specifikation till färdig produkt.

Ansvaret inkluderar att utveckla mjukvara, mjukvarumiljö och testprocesser för att säkra produktkvalitet och funktion. I produktionsfasen har du en nära kontakt med vårat Hong Kong kontor och tillverkningen i Kina med att definiera testinstruktioner (samtliga produkter testas innan de lämnar fabrik). I rollen ligger även att ansvara för underhåll och utveckling av testsystem samt kontakt med Micropowergruppens servicefunktionen och R & D enheter runt om i världen rörande test och mjukvaruutveckling. 

Arbetet innebär även att kvalitetssäkra lösningarna från utveckling, via prototyp och produktion till leverans och kund. I nära samarbete med SM Powers utvecklingsteam tar du ansvaret för att bygga upp och utveckla testfunktionalitet för våra lösningar.

Du kommer att arbeta tillsammans med några av de mest kompetenta utvecklarna inom kraft och strömförsörjning. Våra lösningar ingår i applikationer som ställer oerhört stora krav på tillförlitlighet och prestanda inom till exempel medicinsk utrusning och fordon.

Som person tar du ansvaret att driva saker på egen hand. Självständighet, ansvarstagande, analytisk och ifrågasättande är ledord som beskriver dig.


Skicka in din ansökan
och för ytterligare information vänligen besök www.interselection.se och gå vidare till aktuell rekrytering. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!