Inom Micropowerkoncernen finns det många olika typer av yrken. Möjligheterna att lära sig nya saker och utvecklas, både som människa och inom arbetets ramar, är mycket stora. Vi är en expansiv koncern som har kunder över hela världen.

 

Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan när som helst, även om vi kanske inte har din profil utannonserad. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med personer som vill växa med oss och erbjuder en arbetsplats som ställer höga krav på kunskap och personligt engagemang, men också en arbetsplats där man trivs och mår bra tillsammans. Vi har en väldigt låg personalomsättning och många anställda har varit med länge.

 

Kundfokus, kvalitet och vi-känsla är ledord som är viktiga för oss.

Personal:

Kontakt:

Annika Undin – HR manager

annika.undin@micropower.se

+46 470 727455

 

 

Primepower AB – Verifieringsingenjör

Växjö

Vi söker nu efter en Verifieringsingenjör med kunskap inom el/kraft/elektronik som kan axla rollen som ansvarig att utveckla vår uppdragsgivares arbete inom test, verifiering och validering. Vår kund utvecklar strömförsörjningsutrustning, främst till bilindustrin. Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas.

Du kommer att ansvara för planering, genomförande och dokumentation av nya externa godkännanden och vidmakthållande av existerande godkännanden. Dessa godkännanden kan t.ex. omfatta krav inom elsäkerhet, miljö och EMC samt produktmärkningskrav som UL, CE etc. Du kommer också att ansvara för verifiering och validering i interna och externa projekt och ha kontakt med både kunder, leverantörer och externa provningsinstitut.

Som kandidat har du ett starkt intresse för teknik och några års erfarenhet av test/ provning/ verifiering. Du har lätt för att läsa in, förstå och tillämpa internationella standarder relevanta för elkonstruktion, gärna med koppling till fordonsindustrin.

Arbetet kommer att växla mellan bredd och djup med en mix av teori och praktik. Det finns alltså en stor variation och på sikt även goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget.  Eftersom företaget verkar både nationellt och internationellt måste du behärska både svenska & engelska i tal & skrift.

Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen och mångårig yrkeserfarenhet. Resandet blir relativt begränsat. Du rapporterar till Teknikchef.

 

Är du redo för nya utmaningar inom en växande framtidsbransch? Om du vill utvecklas vidare i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381. www.prosearch.se

Primepower AB – Kvalitetsansvarig

Växjö

Vi söker nu efter en kvalitetsansvarig med god förståelse för villkoren inom ett tillverkande produktbolag. Vår kund utvecklar strömförsörjningsutrustning, främst till bilindustrin. Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner sig vår kund i en spännande expansionsfas.

Som Kvalitetsansvarig kommer du tillsammans med kollegor att leda företagets initiativ inom kvalitets- och miljöområdet. Företaget är certifierat enligt ISO9000/14000 men planerar för uppdateringar inom fordonsindustristandarder som APQP samt att implementera IATF 16949. Kvalitet är en av bolagets nyckelfrågor och vi söker därför efter en person med kapacitet att fokusera på vidareutveckling av kvalitetsledningsarbetet.

Som kandidat har du ett starkt intresse för teknik och några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom fordonsindustrin. Utifrån en serviceorienterad och pedagogisk inställning får du med dig organisationen i ett framåtriktat förbättringsarbete. Du har lätt för att läsa in, förstå och tillämpa internationella standarder och intresseras av moderna angreppsätt för att analysera och utveckla kvalitet samt att upprätta och underhålla erforderlig dokumentation t ex 8D.

Arbetet kommer att växla mellan bredd och djup med en mix av teori och praktik. Det finns alltså en stor variation och på sikt även goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget.  Eftersom företaget verkar både nationellt och internationellt måste du behärska både svenska & engelska i tal & skrift.

Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen och mångårig yrkeserfarenhet. Resandet blir relativt begränsat. Du rapporterar till VD samt koncerngemensam kvalitetsansvarig.

 

Är du laddad för nya kvalitativa utmaningar? Om du vill utvecklas och driva förbättringsarbete i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta Mikael Örnhem, 0731-543 381. www.prosearch.se

Micropower ED Marketing - Konstruktör elektronik (Batteriladdare)

Växjö

Vi utvecklar avancerad strömförsörjningsutrustning, främst till lager- och transportindustrin. Med de senaste årens ökade efterfrågan befinner vi oss i en spännande expansionsfas vilket skapar ett behov av förstärkning till utvecklingsavdelningen. Vi söker därför en elektronikkonstruktör.

Som elektronikkonstruktör kommer du skapa konstruktioner av kretskort och enheter på komponentnivå, både analog och digital elektronik. Har du erfarenhet av eller intresse för CAD, switchad teknik, kraftelektronik, EMC eller närliggande områden är detta starkt meriterande.

Du har ett starkt intresse för elektronik och är intresserad av varierande delar i utvecklingsarbetet såsom simulering, konstruktion, test/mätning/verifiering mm. Du kommer att vara del i ett team sammansatt av olika specialistinriktningar där var och en kontinuerligt bevakar nya rön för att vara på framkant inom ny teknik.

Arbetet kommer att växla mellan bredd och djup och även bestå av en mix av teori och praktik. Det finns alltså en stor variation och på sikt även goda möjligheter till fortsatt karriär inom företaget. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av nya tekniska utmaningar i samarbete med andra. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen och mångårig yrkeserfarenhet.

 

Är du laddad för nya utmaningar? Om du vill du arbeta i en expansiv och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch, Mikael Örnhem, 0731-543 381. www.prosearch.se

Micropower ED Marketing - Produktansvarig (Batteriladdare)

Växjö

Vi söker en driven och kvalitetsmedveten produktledare som kan bidra till fortsatt utveckling. Produktområdet avser batteriladdare för lager och transportindustrin. Du får en central roll att vidareutveckla produkter och marknadserbjudanden. Ansvaret omfattar både tekniskt & kommersiellt stöd till organisationen. Micropower utvecklar avancerade batteriladdare och står inför fortsatt expansion med produkter på teknikens framkant.

Du driver produktledningsarbetet under hela produktens livscykel, och ansvarar för styrning och projektledning hela vägen från idé, R&D, marknadsintroduktion, produktion, eftermarknad till utfasning av produkt. Kvalitetsansvar och kostnadsreduktion ska matchas med ny funktionalitet.

Du har starkt teknikintresse och erfarenhet av olika systemlösningar. Vi tror att du har vana vid produktledning/ projektledning på systemnivå i kombination en bred teknikförstående, gärna med bakgrund inom elektronik, kraft etc.

Som person är du strukturerad och har en strategisk ådra samtidigt som du är praktiskt resultatorienterad, kommunikativ och stimuleras av nya tekniska utmaningar. Vi tror att du har en akademisk ingenjörsbakgrund eller en gymnasieingenjörsexamen med mångårig yrkeserfarenhet.

Du kommer att ha en roll som omfattar kontakter med många funktioner i företaget. Eftersom företaget arbetar internationellt måste du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Är du laddad för nya utmaningar på teknikens framkant? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch Mikael Örnhem, 0731-543 381. www.prosearch.se

Micropower ED Marketing - Kvalitetsansvarig (Batterier)

Växjö

Vi söker en produktionsteknisk specialist som tar ansvar för kvalitets- och säkerhetsarbetet i en helt ny produktionsanläggning för batterier.

Micropower utvecklar avancerade batteriladdare och står inför fortsatt expansion med ny produkt och fabrik för Litium-Jon-batterier. 

Med ett innovativt och högkvalitativt produktkoncept har lanseringen tagits emot av marknaden på ett mycket positivt sätt. Efterfrågan är hög och tillväxtmöjligheterna enorma! I denna roll kommer du att bli delaktig i att bygga en ny fabrik!

Du får ansvaret att leda kvalitetssäkringen och säkerhetsarbetet på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du har teoretisk och praktisk erfarenhet av moderna produktionsmetoder, gärna med erfarenhet från automationslösningar Vid sidan om att driftsätta en kvalitetssäker och kostnadseffektiv produktion kommer du löpande att analysera och värdera risker i verksamheten. Att minimera tillbud och olyckor samt öka kvalitet och effektivitet kommer att vara i starkt fokus.

Du blir del i en platt, prestigelös och kundfokuserad organisation med puls och energi som erbjuder kvalitativa produkter och en ledning där beslutsfattande sker lokalt.

 

Är du laddad för nya utmaningar i ett växande internationellt teknikbolag? Vill du vara med och utveckla kvalitet och säkerhet i en verksamhet på teknikens framkant? Då är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch, Mikael Örnhem, 0731-543 381.

Micropower ED Marketing - Montör/operatör (Batterier & batteriladdare)

Växjö

Vi söker en drivna och kvalitetsmedvetna montörer/operatörer till vår produktion. Vi behöver förstärka med montörer till befintlig produktionsanläggning där vi tillverkar batteriladdare. Arbetet bedrivs i produktionslinor och tillverkning sker mot kundorder. Vi söker även operatörer/montörer till vår nya anläggning där tillverkning av lithium-jon batterimoduler är i ett uppstartsskede.

På anläggningen för batteriladdare arbetar du med delmontering, slutmontering samt packning av laddare.

På anläggningen för batterimoduler arbetar du med montering, punktsvetsning samt packning av batterimoduler. Då enheten är i uppstartsskede kommer du även att arbeta med diverse andra uppgifter om så krävs. I ett senare skede kan det bli aktuellt att gå över från manuellt arbete till mer automatiserade tillverkningslinor.

Som person är du noggrann med högt kvalitetstänk. Du är effektiv, flexibel och fungerar bra i grupp. Du gillar även att lösa problem som kan uppstå. Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet från tillverkningsindustri. Du har grundläggande elkunskap samt erfarenhet av ritningsläsning och är van att läsa och följa instruktioner.

 

Är du laddad för nya utmaningar på ett företag i tillväxt? 
Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om!

För mer information, vänligen kontakta Linnea Möricke, micropower@uniflex.se på Uniflex

Micropower ED Marketing - Provare (Batterier & batteriladdare)

Växjö

Vi söker en drivna och kvalitetsmedvetna provare till vår produktion.

Vi behöver förstärka med provare till befintlig produktionsanläggning där vi tillverkar batteriladdare. Arbetet bedrivs i produktionslinor och tillverkning sker mot kundorder.

Vi söker även provare till vår nya anläggning där tillverkning av lithium-jon batterimoduler är i ett uppstartsskede.   

På anläggningen för batteriladdare arbetar du med avsyning, slutprovning samt felsökning av laddare.

På anläggningen för batterimoduler arbetar du med avsyning, slutprovning samt felsökning av batterimoduler. Då enheten är i uppstartsskede kommer du även att arbeta med diverse andra uppgifter om så krävs. I ettt senare skede kan det bli aktuellt att gå över från manuellt arbete till mer automatiserade tillverkningslinor vilket kan påverka provningsprocessen.

Som person är du noggrann med högt kvalitetstänk. Du gör sista avsyningen innan produkten levereras till kund vilket ställer höga krav på din noggrannhet. Du fungerar bra i grupp och är flexibel. Du gillar även att lösa problem som kan uppstå.

Du har gymnasieutbildning eller motsvarande samt erfarenhet från att hantera/felsöka spänningssatta produkter, inom industrin eller som exempelvis servicetekniker. Du har elkunskap kring stark/svagström samt vana av att felsöka samt åtgärda produkter med hjälp av exempelvis elscheman.

Är du laddad för nya utmaningar på ett företag i tillväxt? Om du vill du arbeta i en platt och prestigelös organisation är detta en möjlighet som du måste få veta mer om!

För mer information, vänligen kontakta Linnea Möricke, micropower@uniflex.se på Uniflex

Micropower ED Marketing - Produktionstekniker

Växjö

Produktionsanläggningen i Växjö står inför förändringar och behöver öka kapaciteten i syfte att möta den starka efterfrågan. För att klara expansionen behöver vi förstärka vårt team med en Produktionstekniker.

Produktionsteknikerns ansvar blir omväxlande och inkluderar insatser på både kort och längre sikt. Operativt stödjer du produktionen med teknisk problemlösning och delaktighet i det praktiska arbetet med installation och igångkörning av ny utrustning och nya produktionsflöden.

I det mera framåtriktade arbetet deltar du i projekt såsom idrifttagande av nya produkter, utveckling av befintliga och nya arbetsplatser, samt flaskhalsanalyser i syfte att utveckla produktivitet och effektivitet. En av dina viktigare egenskaper är förmågan att kunna se till hela flödet och vilken inverkan en förändring kan få på andra delar i produktionen.

Vi söker dig med stort intresse för teknik, inriktning mekanik, praktiskt lagd, gärna med svetsnings- och el kunskaper. Du arbetar kanske idag som Produktionstekniker alternativt med service eller montagearbete. Du har god förmåga att se helheten och föreslå produktionsförbättringar för effektivare produktionsresultat, med tidigare erfarenhet av Lean Manufacturing.

Du erbjuds ett omväxlande arbete hos ett välmående, lönsamt och expansivt företag.

Arbetsplatsen kännetecknas av hög trivsel och samarbete.

Är du laddad för nya utmaningar i ett växande internationellt teknikbolag? Vill du vara med och utveckla kvalitet och säkerhet i en verksamhet på teknikens framkant? Då är detta en möjlighet som du måste få veta mer om! För mer information, vänligen kontakta ProSearch, Mikael Örnhem, 0731-543 381.