Tillverkning och produktion

Vi på Micropower har lång erfarenhet av kontraktstillverkning av elektronik, montage och färdigställande av produkter. Vi tillverkar även lindade enheter i form av toroidtransformatorer. I våra lokaler i Växjö har vi kapacitet att producera både stora och små serier – snabbt, kvalitativt och kostnadsmedvetet.

 

På Micropower tar vi ett helhetsansvar – från att verifiera att underlag är kompletta och ej kan feltolkas, till inköp, produktion, leverans och eftermarknad. Vi tar hand om hela produktionskedjan i våra egna lokaler, där vi har ett högt produktionstekniskt kunnande och där våra kunder får hjälp med producerbarhet och förslag på konstruktionsförbättringar för att sänka kostnader.

Din partner vid legoproduktion

Våra ledord är kundfokus, kvalitet, vi-känsla och eliminera slöserier. Vi tror starkt på LEAN och flödesorientering, både inom administration och produktion. Genom goda leverantörskontakter och en effektiv produktion kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser samtidigt som vår erfarenhet och kunniga personal bidrar till en mycket hög kvalitet. I de fall vi ser att inhouseproduktionen inte lönar sig har vi goda kontakter med underleverantörer för att se till att våra priser alltid är konkurrenskraftiga. Vi konkurrensutsätter vår egen produktion och tillverkar enbart det som är lönsamt i egen regi.

 

Vi har lång erfarenhet och vi vet att vad du som partner förväntar dig av oss. Du vill att det ska bli bra, att det ska gå snabbt och att priset ska vara det rätta. Och vi kan garantera – det vill vi också. Vi är en pålitlig leverantör som är enkel att ha att göra med i alla lägen.

En färdig produkt – komplett och leveransklar – med kundanpassade leveranser

Vi tar hand om hela kedjan

För varje nytt projekt utser vi en projektledare som är insatt i det specifika fallet. För att säkerställa att ni får vad ni förväntar Er arbetar vi utefter en standardiserad modell där vi säkerställer att alla förutsättningar är de rätta innan vi påbörjar en produktion. Projektledaren kan du som kund när som helst kontakta för en uppdatering om hur projektet fortlöper.

 

Vi på Micropower är måna om att vår kunskap om produktion och materialanskaffning skall komma Er som kunder tillgodo. När vi ser möjligheter till förbättringar i konstruktion, komponentval eller produktionssätt för vi tillbaka detta som förslag till Er. På så sätt hjälps vi gemensamt åt för att få en bättre och mer konkurrenskraftig produkt. När du beställer ett jobb av oss sker produktionen i Växjö och det ser vi själva som en av våra största fördelar! Som de smålänningar vi är, kan du vara säker på att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska få bra priser till hög kvalitet. Vi jobbar effektivt, snabbt och kostnadsmedvetet.

 

Vi tar hand om hela din produktion – stora som små serier. För att minska leveranstider och kostnader kan vi också vara ditt lager och vi kan ta hand om din distribution. Vi vill underlätta för dig som är partner till oss och det finns stora fördelar med våra kundanpassade leveranser. Självklart levererar vi över hela världen, både direkt till dig som kund men också – om du så önskar – direkt till dina slutkunder. Som extra trygghet tar vi hand om eftermarknaden och erbjuder service och reparationer för alla våra partners. Det innebär att vi kan ta totalansvaret för att hantera reklamationer och service även för våra kunders kunder.

 

Vi håller det vi lovat. En hög servicegrad är en förutsättning för långsiktiga relationer. Därför tar vi ansvar för hela produktionskedjan. Av oss får du en färdig produkt – komplett och leveransklar – med kundanpassade leveranser.

Kapacitet att producera både stora och små serier – snabbt, kvalitativt och kostnadsmedvetet.

Kundcase

Alesco är ett marknads- och utvecklingsbolag som är specialiserade på induktionsvärmare. Deras produkter finns i över trettio länder och används dagligen i allt från gruvor på Svalbard och i Saharas öknar, till flygplatser och i försvarets verkstäder. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att ansvara för produktion och distribution av deras produkter A800, A1200 och A4000. Vi handhar hela kedjan med inköp, logistik, produktion av elektronik och slutmontage, slutprovning, lagerhållning och distribution direkt till Alescos slutkunder. Besök gärna Alescos webbsida för att läsa mer om produkterna.

 

Nordic Eye utvecklar och säljer synhjälpmedel till hem, skolor och arbetsplatser, med ledordet ”enkelt att använda”. Deras avancerade produkter erbjuder alltså en hög användarvänlighet. Vi har ett långvarigt samarbete med Nordic Eye, där vi hjälper till med tillverkningen av elektronik. Vi tillverkar och funktionsprovar ett flertal komplicerade kretskort som ingår i Nordic Eyes produkter. För ytterligare information om Nordic Eye och deras produkter, se deras webb. 

Synhjälpmedel från Nordic Eye.

Tomas Sturesson

Marknadschef, Contract Manufacturing

E-post till kontaktperson >